אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איך להתגבר על האקסית? ✔להוציא מישהו מהראש, להוציא מישהו מהלב, איך להפסיק לחשוב עליו? איך לא להתגעגע? איך להפסיק לאהוב מישהו? לשכוח מישהי שאני אוהב...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
החזרת אהבה, להחזיר אהבה, החזרת אקסים, להחזיר אקסים, לגרום לאקסים לחזור, לחזור לאקסים, חזרה לאקסים, איך להתגבר על האקסית?, מטפל אישי, מדריך אישי, הדרכה אישית, החזרת אקס, לגרום לאקסית לחזור אליך, להחזיר את האקסית אליך, להחזיר אליך את האקס, להחזיר את האקס, מאמן אישי, להחזיר את האקס אליך, להחזיר אליך את האקסית, טיפול אישי, אימון עסקי, ייעוץ אישי, להחזיר אהבה, מאמן עסקי, לגרום לאקס לחזור אליך, יועץ אישי, החזרת אהבה, אימון אישי, להחזיר את האקסית, החזרת אקסית,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
7:27להוציא מישהו מהראש, להוציא מישהו מהלב, איך להפסיק לחשוב עליו? איך לא להתגעגע? איך להפסיק לאהוב מישהו? לשכוח מישהי שאני אוהב, להוציא את האקס מהראש, האם להיפרד ממנה? נפרדים וחוזרים, חוזרים ונפרדים - חלק 2
איך יודעים שנתנו מאה אחוז בקשר?

אליעד כהן מסביר שכדי להשתחרר ממחשבות טורדניות על אהבה, על געגועים ועל חרטות לגבי מערכות יחסים קודמות, אדם חייב לדעת שהוא נתן את ה"מאה אחוז" שלו. אבל מה המשמעות של לתת את המאה אחוז? המשמעות היא להגיע למצב שבו האדם אומר לעצמו שהוא כבר לא מוכן לתת שום דבר נוסף. למשל, אם מישהו אוהב מישהי והיא אומרת לו בבירור שהיא לא רוצה אותו, הדרך היחידה שבה הוא יפסיק לחשוב עליה היא אם הוא משוכנע לגמרי שנתן כל מה שהיה יכול לתת. כלומר, אם עולה המחשבה "אם הייתי עושה עוד משהו אולי היא הייתה רוצה אותי", אז האדם עדיין לא נתן את המאה אחוז שלו.

לתת מאה אחוז אינו אומר להשתעבד למישהו אחר. להפך, מדובר על מצב שבו האדם נותן עד לנקודה שבה הוא עצמו מרגיש שהנתינה כבר לא מצדיקה את התועלת שהוא מקבל ממנה. כשמגיעים לנקודה הזאת, כבר אי אפשר לומר "הייתי צריך לתת יותר". בנקודה זו, אם האהבה היא ללא תנאים באמת, מתברר שהיא כבר לא צריכה להיות מופנית דווקא כלפי אותו אדם ספציפי, אלא ניתן באותה מידה לאהוב כל אדם אחר.

האם אפשר לאהוב מישהו בלי תנאים דווקא אותו?

אליעד מסביר נקודה זו לעומק: לא באמת אפשר לאהוב מישהו ללא תנאים דווקא אותו ספציפית. אם קיימת סיבה כלשהי שבגללה אוהבים דווקא את האדם המסוים הזה, הרי שמדובר באהבה עם תנאים. אהבה ללא תנאים פירושה שאפשר לאהוב באותה המידה כל אחד אחר, אפילו אדם זר ברחוב, כי אין תנאי לאהבה, ולכן אין משמעות דווקא לאדם אחד מסוים.

כאשר האדם מרגיש שהוא אוהב ללא תנאים, הוא כבר חצה את גבול הנתינה הרגילה, ואז דווקא האהבה מאבדת את המשמעות הייחודית שהייתה לה לאדם אחד ספציפי. בעצם, מצב של אהבה ללא תנאים אמיתי הוא מצב אוניברסלי שלא תלוי באדם ספציפי.

איך להפסיק להיתקע על האקס?

אחת השאלות שעולות אצל אנשים רבים לאחר פרידה היא כיצד להפסיק להיתקע על מישהו מהעבר. אליעד כהן מבהיר שכדי להפסיק לחשוב על האקס, האדם חייב לבדוק האם הוא יכול לעשות משהו נוסף שעדיין לא עשה, כדי שלא ירגיש לאחר מכן את התחושה של "מה היה קורה אילו?". המפתח הוא לבדוק לעומק: מה יכול לרדוף אותי אחר כך? האם יש משהו שאני יכול לעשות כרגע כדי להימנע מתחושות אלו בעתיד?

אם האדם עשה את כל מה שהוא יכול, ללא שום פשרות, והוא עדיין לא קיבל את התוצאה הרצויה, לפחות הוא יהיה שלם עם עצמו ועם העובדה שעשה את כל מה שהיה יכול. במצב כזה, לא אמורה להיות מחשבה טורדנית נוספת על האדם ממנו נפרדו, כיוון שכבר אין יותר תחושת חרטה על דברים שלא נעשו.

מה קורה כשמגיעים למאה אחוז נתינה?

אליעד כהן מוסיף שאחרי שאדם מגיע למאה אחוז של נתינה, נפתחת לו אופציה חדשה - האפשרות לתת מעבר למאה אחוז. אך הוא מדגיש שאם האדם יחליט לתת מעבר למאה אחוז, כבר לא יהיה טעם מיוחד לאדם שלשמו הוא נותן, משום שהנתינה הופכת להיות אוניברסלית. מצד שני, רוב האנשים כלל לא מגיעים למצב של מאה אחוז, משום שתמיד יש עוד דברים קטנים שהם חושבים שהיו יכולים לעשות ולא עשו.

הוא מציע שאם אדם מתלבט בין שתי אפשרויות, עדיף שיבחר וימצה עד תום את האפשרות שבחר בה, כדי שלא ישאר עם ספקות או חרטות שגורמות לתקיעות ולהרגשת חוסר שלמות. ברגע שאדם מיצה עד תום את האפשרויות, כבר לא תישאר לו המחשבה הטורדנית של "אולי שם יהיה לי יותר טוב", כי הוא כבר התנסה בכל מה שהיה יכול והתמונה ברורה לו לגמרי.

כיצד נמנעים מתחושת חרטה לאחר פרידה?

כדי להימנע מתחושות חרטה על הפרידה, אליעד מציע לאדם לוודא באמת ובכנות מול עצמו שהוא עשה כל מה שהיה מסוגל לעשות בתוך הקשר. אם אדם אומר לעצמו שהוא היה יכול להוסיף עוד משפט, עוד מאמץ, או עוד מעשה קטן - זו הוכחה שהוא לא הגיע למאה אחוז. רק כשהאדם באמת יודע שהשקיע את כל מה שהיה מסוגל, הוא יכול להמשיך הלאה ללא תחושת החמצה.

כמו כן, אליעד מבהיר שאין מקום להלקאה עצמית או רגשות אשם על דברים שלא ניתן לשנות (כמו איחור לרכבת או בחירה בעבר), אלא כדאי פשוט להתרכז במיצוי כל האפשרויות העומדות לפניך כרגע. זה מונע את המצב שבו האדם תקוע בעבר ולא מצליח להתקדם לעבר העתיד.
אליעד: עכשיו איך אתה אמור לדעת שנתת את המאה אחוז? אתה אמור להגיע למצב שאתה אומר לעצמך, אני לא מוכן לתת יותר מעצמי גם לא בעד שום מחיר. נגיד אתה יוצא עם מישהו, והיא אומרת לך בפירוש שהיא לא רוצה אותך. נגיד ולא נתת את המאה אחזור שלך המוח היה אומר "אם הייתי עושה את זה ואת זה אולי היא הייתה רוצה אותך" אז אתה אומר לעצמך מה אני מוכן לתת? או שאקבל אותה בתמורה או שאשכח אותה או, שאהיה בטוח שאני לא אוכל להיות איתה.

עכשיו, מה הכוונה של לתת את המאה האחוז? זו לא הכוונה" שמעכשיו אהיה משועבד לה" לתת את המאה אחזור פרושו, לתת כל כך הרבה עד שאתה אומר לעצמך שאתה לא מוכן לתת יותר. זאת אומרת שהתועלת לא שווה את העלות. זאת אומרת, שבאהבה אתה נותן, ונותן אבל תמיד איפשהו מצפה לקבל משהו. עכשיו, יש רף מסוים שאתה אומר לעצמך, "אם אני מתחבר בתוכי למקום שאני אוהב אותה כל כך" אז, אני כבר יכול לאהוב כל אחד אחר אז למה דווקא אותה? אתה הבנת את מה שאמרתי?

כשאתה אוהב מישהי, אתה יכול לאהובת אותה עם תנאים, או בלי תנאים. יש רף מסוים של נתינה. כשלתת אתה צריך לאהוב אותה בלי תנאים. וכשאתה מגיע לרף הזה שם אתה עוצר. מפני שאם זה בלי תנאים אתה אומר לעצמך, אם אני כבר בזוגיות ואני יכול לאהוב כל כך הרבה. אתה יכול לאהוב כבר מישהי אחרת למה דווקא אותה?

מאה אחוז זה מטפורה, הפירוש הוא שהגעת למקום שזה מאבד את המשמעות שלו. כי גם בזוגיות יש רף מסוים שאם אתה עובר אותו אתה אומר לעצמך, למה דווקא הוא? אתה אומר לעצמך שאתה יכול להיות עם כל אחת לצורך העניין.

ש: ואם אני מגיע למצב שאני רוצה לתת אהבה ללא תנאים דווקא לבחורה הזו ולא לאחרת?

אליעד: אין אפשרות כזו. אין אופציה כזו. זה לא הגיוני אם זה ללא תנאים למה דווקא זו? כי היא משהו זה עם תנאים. יש באהבה רגש מסוים, שאתה אוהב, אוהב, אוהב, ואתה לא מקבל את מה שאתה רוצה. אז אתה אוהב סתם בלי תנאים. ואם אתה מגיע למצב כזה שאתה אוהב ללא תנאים. אז אין דווקא משמעות לה. אפשר לאהוב עכשיו כל אחת. אפשר לקחת סתם מישהו ברחוב לאהוב אותו אין הבדל.

ש: אם אני עובר את גבול הטוב? איך אני יודע שאני יכול לאהוב? הכוונה שאף פעם לא הבנתי את גבול הטוב...

אליעד: מה אתה בדיוק שואל? אתה אולי כאדם לא יודע שאתה יכול לאהוב זה גם יכול להיות, אנשים שלא יודעים לאהוב. או שקשה להם לאהוב. או אפילו את עצמם הם לא אוהבים בלי תנאים. ויש אנשים שיכולים לאהוב ואז הם בחורים את מי לאהוב, כמה לאהוב, ועוד.

לתת מאה אחוז למען משהו, זה לא שכפשוטו לקחת את כל מה שיש לי אלא, הכוונה לתת במובן שאם המוח שלי יגיד "רק אם היית נותן עוד קצת" או משהו כזה אין אם היית נותן עוד משהו. כי עשית מעל ומעבר. מעבר לזה אני לא מוכן לתת כלום נקודה. בדרך כלל, יש פעמים שאתה אומרת לעצמך, רק אם הייתי מוסיפך, רק אם הייתי אומרת כך ולא אחרת, רק אם משהו כלשהו. ורודפת אותו המחשבה של "מה היה קורה אם..." עכשיו אם אתה רוצה שלא תרדוף אותך המחשבה הזו, פשוט תבדוק מה יכול לרדוף אותי? מה אני יכול לעשות עכשיו? שאחרי זה לא ארגיש שרק אם... הצליח? מעולה, לא הצליח? לא הצליח. ואז בטוח שלא תרדוף אותך המחשבות הללו.

עכשיו, קורה עוד משהו אחרי שאתה מגיע למאה אחוז. אני אספר מה קורה כשתגיע למאה אחוז כאשר תגיע למאה אחוז, שתפתח לך אופציה חדשה. האם אני רוצה לתת מעל המאה אחוז שלי? ואם אתה רוצה לתת מעל המאה החוזר הקשר מאבד את המשמעות שלו. אבל לרוב לאנשים קשה גם להגיע למאה אחוז. כשאתה מגיע למצב של בלי תנאים זה אומר שעברת את המאה אחוז קודם כל תגיע למאה אחוז.

ש: אני יכול לשואל עוד משהו? אם אני תקוע על מישהי מעבר מה לעשות עם זה?

אליעד: אתה חושב שאתה יכול להשיג אותה? אם כן לך תשיג אותה.

ש: אני לא רוצה להשפיל את עצמי. כמו שלמשל אני מצטער שהיית בבית ספר הזה ולא בבית ספר אחר.

אליעד: לא דיברתי על רגשות אשם למשל, למה איחרת את הרכב בכמה דקות. דיברתי, על האדם שלא מצליח להתקדם כי הוא אומר לעצמו אולי שם יהיה לי יותר טוב במקום, להגיד לעצמך אולי שם יהיה לי יותר טוב תלך לשמה תמצה את האפשריות ואז, לא תחשוב ששמה יש משהו יותר טוב זה הכל. ברגע שתהיה בטוח שנתת את כל כל כולך במאה אחוז שאתה מוכן לתת תרגיש שאתה יכול להתקדם והדבר לא יטריד אותך זה הכל.
  1. חלק 1
  2. חלק נוכחי 👈2
חלק 1
חלק 1
...להיות בקשר מסוים, אליעד ממליץ לתת בכל זאת את כל מה שהוא יכול. למה? כי רק כך הוא יגיע לוודאות. אם הקשר יצליח, הוא יידע שהוא עשה את הבחירה הנכונה. ואם הקשר לא יצליח, הוא ידע בבירור שאין אפשרות נוספת ולא יצטער על כך יותר. למה כדאי להשקיע במאה אחוז אפילו כשיש ספק? ההשקעה המלאה היא לא למען בן הזוג, אלא למען עצמך. אם תיתן רק תשעים אחוז ולא תצליח, תמיד יהיה הספק שילווה אותך במחשבה שאולי אם הייתי נותן יותר, זה היה מצליח. השקעה מלאה היא הדרך להיפטר מהספק הזה. היא יוצרת מצב שבו או שאתה מקבל בדיוק את מה שאתה...
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם הכל אפשרי? האם באמת הכל לטובה? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם אפשר לדעת הכל? איך להנות בחיים? האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית? למה יש רע בעולם? איך נוצר העולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להיות מאושר? האם לדומם יש תודעה? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? מי ברא את אלוהים? האם יש או אין אלוהים? האם יש משמעות לחיים? איך להיות הכי חכם בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מה המשמעות של החיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה יש רע וסבל בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? אולי אנחנו במטריקס? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך נוצר העולם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
מתי כדאי לחזור לאקס? האם האקס חושב עלי? האם כדאי להישאר ידיד של האקסית? היית עם האקס אקסית בעיות למחוק לגמרי את האקסית האם קשה לחזור לאקס? להשתנות בשביל האקס איך להוציא מהראש את האקסית? הפצת שמועות על האקסים כישוף להחזרת אקס לאהוב את האקס סיבות למה קשה לשכוח את האקסית איך להתחבר לאקס? איך ליצור קשר עם האקסית? לחזר אחרי האקסים לגרום לאקסית לרצות לחזור אליך יוצא עם מישהי אחרת לשמור על קשר עם האקס הזיכרון של האקסית משפיע למה היא רוצה אותו ולא אותי? להיות בקשר עם אקסית להשתנות כדי שהאקסית שיקולים לחזור לאקסית איך להוציא מהראש את האקס? איך לשכנע אקס? אבל יש לה מישהו געגועים לאקסית המיתולוגית איך ליצור קשר עם האקס? לא מצליח לשכוח את האקסית לאקס יש חברה חדשה להחזיר אחרי פרידה לקבל החלטה לגבי האקס האקסית חושבת עלי האם כדאי להיות ידיד של האקסית? האקס זוכר אותי לגרום לאקסית לאהוב אותי למה לא להאשים את האקס? להגיב להודעה של האקסית האם יש לי סיכוי עם האקסית? מכירה לאקסית יצירת קשר עם האקסית לשכנע אקסית לחזור אליך להשתנות בשביל האקסית להחזיר את האקסית למה לא לשנוא את האקס? יוצאת עם מישהו להחזיר אהבה ישנה להיות חבר של האקסית איך להראות לאקס שהשתנתי? לאחל לאקסית להוציא מהראש את האקס לשמור על קשר עם האקסית בזוגיות איך לפגוע באקס? להוציא אקסית מהראש לחזור להיות עם אקס סקס עם האקסית של חבר האקסית זוכרת אותך להתלונן על האקס מה הכי חשוב בלגרום לאקס לאהוב אותך שוב? האם להחזיר את האקס? לשמור על קשר עם האקס בזוגיות איך להפסיק לחשוב על האקס? לחזור להיות עם אקסית לשכנע אקס להתגעגע הדחקה של האקסית איך להוציא את האקסית מהראש? נקמה באקס התמכרות אובססיבית לאקס מחשבות על האקסים לגרום לאקסית לחזור בעד ונגד לחזור לאקס לחזר אחרי האקס חזרתי לאקסית אקסים בזוגיות האקס הרס לי את החיים האם כדאי לשמור על קשר עם האקס? החזרת אהבה איך להחזיר אקסית הגיוני לזכור אקסית איך למחוק את האקסית? לשכנע אקסית להתגעגע מסר להעביר לאקסית לא לפחד להתחיל עם האקסית האם להיות עם האקס? להוציא מהראש את האקסית להתגבר על האקסית למה לא לחזור לאקס? יש לו חברה איך מפסיקים לחשוב על האקס? הדרכה להחזרת אקסים אקסים נקמנים לשתף את האקסית רוצה אותה אבל יש לה מישהו רגשי געגועים לאקסית לשכנע אקסית לרצות אותך קשור רגשית לאקסית לזכור אקסית לשכנע אקסית להתגעגע אליך נמצא עם מישהי אבל חושב על האקסית לשנוא את האקס עוד נושאים ...
האתר Love-Back.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא להחזיר אהבה, להחזיר את האקסית, החזרת אקס בתחום איך להתגבר על האקסית - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Love-Back.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 2.6094 שניות - עכשיו 06_09_2026 השעה 21:08:22 - wesi30